Gå til forsiden
Vis produktside for: Agurk, Asie-, Frilands-, Fatum
Agurk, Asie-, Frilands-, FatumPris inkl. moms:
DKK 9,95
Asieagurk. Denne sort er en vidunderlig asieagurk med meget store, cylindriske, grønne frugter, som er ca. 40 cm lange og 10-12 cm tykke. Frugtkødet er hvidt og fast, kernehuset lille. Planterne er kraftigt voksende og meget udbytterige. Unge frugter kan anvendes som salatagurker. Trives bedst i en veldrænet, næringsrig og fugtbevarende jord samt et meget beskyttet sted på friland. Vandes jævnligt.
Vis produktside for: Agurk, Drue-, Frilands-, Libelle F1
Agurk, Drue-, Frilands-, Libelle F1Pris inkl. moms:
DKK 9,95
Drueagurk. Velegnet som sylte- og lageagurk. Meget modstandsdygtig. Frugterne er slanke, mørkegrønne og har let nopret skal. Velegnet til dyrkning på friland. Placeres solrigt i læ for vinden. Trives i løs, næringsrig og varm jord. Stort behov for vand.
Vis produktside for: Agurk, Drue-, Frilands-, Vorgebirgstrauben
Agurk, Drue-, Frilands-, VorgebirgstraubenPris inkl. moms:
DKK 5,95
Drueagurk. Tidlig sort. Modstandsdygtig, udbytterig. Egnet som sylte- og lageagurk. Placeres solrigt og beskyttet for vinden i porøs, humus- og næringsrig, varm jord. Har et stort behov for vand.v
Vis produktside for: Agurk, Mexicansk, Mini-, Sandia
Agurk, Mexicansk, Mini-, SandiaPris inkl. moms:
DKK 34,95
Agurklignende, eksotisk grøntsag. Dekorativ klatreplante, som bliver op til 3 m høj. Kræver opbinding. Topkappes ved 1,5- 2 meters højde. Sideskud knibes efter 2-3 blade. Får talrige små, ægformede, grønstribede, 2 cm lange minifrugter, som har en dejlig frisk, syrlig smag. Velegnet som snack, i salater eller syltede. Placeres solrigt i næringsrig, varm jord på et beskyttet sted eller i drivhus. Taber frugterne, når disse er modne.
Vis produktside for: Agurk, Salat-, Drivhus-, Futura F1
Agurk, Salat-, Drivhus-, Futura F1Pris inkl. moms:
DKK 37,95
Salatagurk.Drivhusagurk.Topsort, som kun sætter hunblomster. Meget udbytterig. Blomstrer tidligt og sikkert. Bliver ikke bitter. Tolerant overfor ægte meldug. Placeres solrigt i læ for vinden. Trives i porøs, næringsrig og varm jord. Stort behov for vand.
Vis produktside for: Agurk, Salat-, Drivhus-, Saladin F1
Agurk, Salat-, Drivhus-, Saladin F1Pris inkl. moms:
DKK 29,95
Salatagurk. Drivhusagurk. Bitterstoffri og robust. En værdsat drivhusagurk med frugter, som nemt modnes og ikke bliver bitre. Sorten er resistent overfor Cladosporium (svampesygdom). Placeres solrigt og i læ for vinden. Kræver porøs, næringsrig og opvarmet jord. Stort behov for vand.
Vis produktside for: Agurk, Salat-, Frilands-, Burpl. Tasty Green F1
Agurk, Salat-, Frilands-, Burpl. Tasty Green F1Pris inkl. moms:
DKK 34,95
Salatagurk. Frilandsagurk. En robust og udbytterig agurk. Dyrkes på friland eller i drivbed. De slanke, mørkegrønne, let noprede frugter bliver op til 30 cm lange, er velsmagende og bitterfrie. Sorten er mindre modtagelig overfor ægte og uægte meldug. Placeres solrigt i læ for vinden. Trives i løs, næringsrig og varm jord. Stort behov for gødskning og vand. Bør høstes ofte.
Vis produktside for: Agurk, Salat-, Frilands-, Konsa F1
Agurk, Salat-, Frilands-, Konsa F1Pris inkl. moms:
DKK 29,95
Salatagurk. Frilandsagurk. Udbytterig og tidlig frilandssalatagurk, som får 25 cm lange frugter af høj kvalitet. Frugterne er glatte, mørkegrønne, blanke, med et lille kernehus og bitterstoffrie. Hvis frugten får lov til at modnes, kan den også anvendes som asieagurk. Kræver gødskning. Placeres solrigt i læ for vinden. Trives i porøs, næringsrig og varm jord. Stort behov for vand.
Vis produktside for: Agurk, Salat-, Iznik F1 Hybride
Agurk, Salat-, Iznik F1 HybridePris inkl. moms:
DKK 37,95
Salatagurk i miniformat. Resistent sort. Ca.10–12 cm lange, mørkegrønne frugter. Kompakt vækst med små blade, hvilket gør planten velegnet til at dyrke på terrasse/altan, på friland eller i drivhuset. Solrig placering beskyttet for vind. Kræver en porøs, opvarmet, næringsrig jord.  Bør ikke beskæres. Lad planten kravle op ad plantepinde. Danner kun hunblomster. Placeres solrigt i læ for vinden. Trives i løs, næringsrig og varm jord. Stort behov for vand.
Vis produktside for: Agurk, Salat-, Lothar F1
Agurk, Salat-, Lothar F1Pris inkl. moms:
DKK 37,95
Mini salatagurk. Robust og tolerant sort. Bedst egnet til dyrkning i drivhus, drivbed, men sågar også på friland. Frugterne bliver ca. 20 cm lange, er mørkegrønne og fri for kernehus. Får en let nopret skal. Velegnet som råkost, i salater og agurkesalat. Placeres solrigt i læ for vinden. Trives i løs, næringsrig og varm jord. Stort behov for vand.
Vis produktside for: Agurk, Salat-, Silor F1 Hybride
Agurk, Salat-, Silor F1 HybridePris inkl. moms:
DKK 37,95
Mini snack-agurk. Resistent sort. Ideel til børnenes madpakke eller som mellemmåltid. Mørkegrønne, ensartede frugter, som bliver 15-16 cm lange. Dyrkes fra forår til efterår i drivhus eller på friland. Solrig placering, beskyttet for vind. Kræver en porøs, næringsrig og let, varm jord. Agurker har et stort behov for vand.
Vis produktside for: Ananaskirsebær
AnanaskirsebærPris inkl. moms:
DKK 34,95
Delikat smag som kiwi/stikkelsbær. Er i familie med tomat. Frodig og udbytterig. De kirsebærstore frugter, som viser sig i det sene efterår er modne, når de har opnået en orange farve. Meget delikat og frisk smag. Frugterne, som er 1 cm store, minder om tomater og sidder indelukket i et tørret blad, der ligner en japansk lygte. Anvendes som frugt, utilberedt, eller til tærter og marmelade. Omplantes til 1 plante/potte med gødet jord. Stilles køligt og lyst, vandes og gødes. Udplantes efter sidste frost. Kræver støtte. Placeres solrigt, i læ for vinden. Trives i porøs, næringsrig og varm jord. Stort behov for vand.
Vis produktside for: Artiskok, Grosse Von Laon
Artiskok, Grosse Von LaonPris inkl. moms:
DKK 27,95
En delikat grøntsag fra Middelhavsområdet. Anvendes også som dekorativ solitærstaude. Får imponerende, blå, tidsellignende blomster og sølvfarvet løv. Velegnet som snitblomst. Den kødfulde basis på skællene og selve blomsterbunden er spiselige. Jo tidligere såning, desto bedre. Høstes når skællenes spidser begynder at åbne sig udad (et tegn på begyndende blomstring). Trives i næringsrig, veldrænet og dyb jord på et varmt sted. Vandes rigeligt og tilføres ekstra gødning i løbet af sommeren. Fuld sol. Tåler ikke stående vand.
Vis produktside for: Aubergine, Ophelia F1 Hybride
Aubergine, Ophelia F1 HybridePris inkl. moms:
DKK 34,95
Eksotisk, tropisk grøntsag. Aubergine er en varmekrævende plante i familie med tomat og peberfrugt. Får små, halvrunde, sorte og skinnende frugter, som vejer ca. 50-180 g. Anvendes kogt, stegt eller grillet. Dyrkes bedst i drivhus eller udendørs fra maj måned på meget beskyttet vokseplads i fuld sol i en næringsrig, veldrænet jord. Allerbedst plantes i sort plantefolie (skær et kryds og plant heri) . Ydermere kan det anbefales at anvende folietunnel eller at plante i drivbed, indtil planterne er fuldt udviklede. Vandes og gødes rigeligt. Hovedskuddet knibes, når sideskuddene får blomster. Dette fremmer frugtdannelsen. Bevar 3-6 stærke frugter pr. plante.
Vis produktside for: Basilikum, Balkonstar
Basilikum, BalkonstarPris inkl. moms:
DKK 27,95
Etårig, meget finbladet, aromatisk, kugleformet. Bliver kun 20-25 cm høj. Velegnet til dyrkning i potte. Placeres lyst i vindueskarm eller i altankasse/krukke udendørs. Smagen er behagelig og kraftig. Ideel i salatskålen samt i kød- og grøntsagsretter. Bladene anvendes friske eller tørres. Kræver en solrig placering. Trives i humus- og næringsrig, veldrænet jord.
Vis produktside for: Basilikum, Bordeaux
Basilikum, BordeauxPris inkl. moms:
DKK 27,95
Etårig, herlig duft, kraftig aroma. Denne dekorative, mørkerøde basilikum bliver 30-40 cm høj og kan anvendes i en lang række retter. Bladene kan anvendes friske eller tørret. Placeres solrigt. Varmekrævende og kuldefølsom plante. Kan dyrkes såvel indendørs i vindueskarmen eller udendørs i f.eks. krukke eller altankasse. Plantes først udendørs fra medio maj-juli. Trives bedst i humus- og næringsrig, veldrænet jord.
Vis produktside for: Basilikum, Italian Star
Basilikum, Italian StarPris inkl. moms:
DKK 9,95

Etårig, meget store blade, intensiv aroma. Vidunderlig krydderurt med kraftig smag. Perfekt til det italienske køkken. Basilikum sætter prikken over i’et i salater, saucer, supper, kød- og grøntsagsretter. Anvendes frisk eller tørret. Kan dyrkes såvel indendørs i vindueskarmen eller udendørs i f.eks. krukke eller altankasse. Meget kuldefølsom. Placeres solrigt og varmt i let, næringsrig muld med jævn vandtilførsel. 

Vis produktside for: Bladbede, Bright Lights F1
Bladbede, Bright Lights F1Pris inkl. moms:
DKK 15,95
Delikat og dekorativ grøntsag. Forskelligt farvede stilke og blade. Stilkene skæres i stykker og dampes eller koges som kålrabi. Bladene kan tilberedes som spinat. Egnet til dyrkning på friland eller i køligt drivhus. Efter spiring tyndes ud til en planteafstand på 30 cm. Kræver rigelig gødskning. Hvis toppen i efteråret fjernes helt, planten hyppes og dækkes med vintervæv, er det muligt at høste i det tidlige forår. Placeres solrigt i næringsrig og veldrænet muldjord.
Vis produktside for: Bladbede, Rhubarb Chard
Bladbede, Rhubarb ChardPris inkl. moms:
DKK 27,95
Delikat og dekorativ. Mørkerøde stilke og grønne blade. Stilkene skæres i stykker og dampes eller koges som kålrabi. Bladene kan tilberedes som spinat. Egnet til dyrkning på friland, overvintring i drivhus. Efter spiring tyndes ud til en planteafstand på 30 cm. Kræver rigelig gødskning. Placeres solrigt i en næringsrig og veldrænet muldjord.
Vis produktside for: Bladbede, White Silver 2
Bladbede, White Silver 2Pris inkl. moms:
DKK 27,95
Delikat grøntsag. Helt hvide stilke, mørkegrønne blade med brede, sølvfarvede bladribber. Stilkene skæres i stykker og dampes eller koges som kålrabi. Bladene kan tilberedes som spinat. Egnet til dyrkning på friland eller i køligt drivhus. Efter spiring tyndes ud til en planteafstand på 30 cm. Kræver rigelig gødskning. Hvis toppen i efteråret fjernes helt, planten hyppes og dækkes med vintervæv, er det muligt at høste i det tidlige forår. Placeres solrigt i næringsrig og veldrænet muldjord.
Vis produktside for: Broccoli, Skiff F1
Broccoli, Skiff F1Pris inkl. moms:
DKK 34,95
Sikkert udbytte. Danner et kompakt og rundt hoved. Kan høstes af flere omgange, eftersom sideskuddene vokser videre efter at hovedskuddet er høstet. Solrig placering. Trives bedst i en noget lerholdig, løsnet, muldrig og veldrænet jord, men også lettere jordtyper er udmærkede. Vandes ved tørke.
Vis produktside for: Brøndkarse
BrøndkarsePris inkl. moms:
DKK 9,95

Flerårig krydderurt. Anvendes i salater og som alm. karse. Brøndkarse er en sumpplante, som nemt kan dyrkes i en vandtæt beholder (f.eks. en altankasse) Dens bitre, skarpe smag passer glimrende som krydret indslag i salatskålen. Blade og fine skud høstes, dog helst inden blomstring. Sås i næringsrig, konstant fugtig muld. Holdes konstant fugtig efter spiring. Skygge til halvskygge. Kræver næringsrig, kalkholdig jord. 

Vis produktside for: Bønne, Busk-, "Haricot Verts", Delinel
Bønne, Busk-, "Haricot Verts", DelinelPris inkl. moms:
DKK 34,95
Førsteklasses fransk filet-bønne, ribbefri, udbytterig. Kan høstes meget tidligt som små, sarte, delikatesse-bønner. Kan også høstes i udvokset tilstand dvs. bønner, som er ca. 16 cm lange, mellem fine, runde bælge og mørke korn. Resistent overfor mange sygdomme. Modnes tidligt, bør høstes jævnligt. Bønner må ikke spises rå! Placeres solrigt og varmt i en veldrænet, næringsrig og fugtig jord. Stort behov for vand i blomstringsperioden.
Vis produktside for: Bønne, Busk-, Borlotto Rosso
Bønne, Busk-, Borlotto RossoPris inkl. moms:
DKK 27,95
Buskbønne. Får både bønner (frø) og bælge i hvide/røde farver. De lige, flade bælge bliver 11-12 cm lange og ca. 1,5 cm tykke.  Danner ca. 5-6 bønner/bælg. Bønnerne/frøene kan koges friske eller der kan høstes, når bælgene er gulnet, og frøene er modnet og tørret. Frøene tørres yderligere inden døre nogle dage mhp. opbevaring. Tilberedes senere ved iblødlægning og efterfølgende kogning. Bønner må aldrig nydes rå!  Solrig placering. Trives bedst i læ i en veldrænet, muldrig og fugtbevarende jord. Stort behov for vand under blomstringen.
Vis produktside for: Bønne, Busk-, Maxi
Bønne, Busk-, MaxiPris inkl. moms:
DKK 34,95
Nem at høste. Det specielle ved denne sort er, at bælgene hænger oven over bladene, hvilket gør at de er fri for jord og nemme at se og dermed høste. Bønnerne bliver ca. 17-18 cm lange, sarte og kødfulde. Tolerant mod virus og robust mod mange sygdomme. Velegnet til at sylte, koge eller nedfryse. Bønner må ikke spises rå. Placeres solrigt og varmt i en veldrænet, næringsrig og fugtig jord. Stort behov for vand i blomstringsperioden.
Vis produktside for: Bønne, Busk-, Nassau
Bønne, Busk-, NassauPris inkl. moms:
DKK 34,95
Mellemtidlig snittebønne, robust og trådfri. De flade, lige bælge bliver 16-18 cm lange, 1,5-1,8 cm brede og mørkegrønne. Planten vokser opret og har frit hængende bønner, som derfor er nemme at høste. Giver sikkert bytte. Egnet til at sylte, fryse og som friskkogt grøntsag - må ikke spises rå. Sorten er resistent overfor de mest almindelige bønnesygdomme. Placeres solrigt og varmt i en veldrænet, næringsrig og fugtig jord. Stort behov for vand i blomstringsperioden.
Vis produktside for: Bønne, Busk-, Purple King
Bønne, Busk-, Purple KingPris inkl. moms:
DKK 34,95
Trådfri, blå bønne, bliver grøn efter kogning. Denne usædvanlige plante får et væld af blåviolette, smagfulde bælge. Efter 2-3 minutters kogning ændres bælgenes farve til den sædvanlige grønne farve. Bælgene bliver 12-16 cm lange, delikate og trådfrie. Skal altid koges. Trives i en veldrænet, muldrig og fugtig jord på et lunt sted. Stort behov for vand i blomstringsperioden.
Vis produktside for: Bønne, Busk-, Valdor
Bønne, Busk-, ValdorPris inkl. moms:
DKK 29,95
Tidlig og sikker sort, som får flotte, gule bønner. Bælgene bliver ca. 12 cm lange,  fine og  trådfrie. Bælgene modnes langsomt, hvorfor der kan høstes over en længere periode. Plantens oprette og buskformede vækstmåde sikrer at bønnerne ikke ligger på jorden og er snavsede. Spises kogte - aldrig rå. Placeres solrigt og varmt i en veldrænet, næringsrig og fugtig jord. Stort behov for vand i blomstringsperioden.
Vis produktside for: Bønne, Pral-, Preisgewinner
Bønne, Pral-, PreisgewinnerPris inkl. moms:
DKK 27,95
Pralbønne, som får smukke, røde blomster. Kraftigt voksende. Stort udbytte af 25-30 cm lange bønner, som er smagfulde og trådfrie. Bør høstes mens bælgene endnu er slanke. Spises kogte - aldrig rå. Kan også anvendes som dekorativ beplantning op ad hegn og espalier. Jorden gødes inden såning samt 2-3 gange under dyrkningen. Trives bedst i en veldrænet, muldrig og fugtbevarende jord på et beskyttet voksested. Vandes rigeligt.
Vis produktside for: Bønne, Spaghetti-, Liane
Bønne, Spaghetti-, LianePris inkl. moms:
DKK 34,95
Meget speciel sort. Får lange, slanke bønner, som bliver 40-90 cm lange. Bønnerne er fine, grønne og smagen er dejlig mild. Anvendes kogt, stegt, dampet eller syltes. Må ikke spises rå. Også velegnet til asiatiske retter. Planten bliver høj og kan klatre op ad f.eks. hegn og pergolaer. Får fine syrenfarvede blomster. Bør høstes jævnligt, da bønnerne ellers hurtigt bliver hårde. Dyrkning på friland kræver en beskyttet vokseplads. Placeres solrigt og meget varmt i en løs, humus- og næringsrig jord.
Vis produktside for: Bønne, Stang-, Algarve
Bønne, Stang-, AlgarvePris inkl. moms:
DKK 34,95
Meget tidlig sort. Denne nye sort er usædvanlig, idet den vokser kraftigt også ved forholdsmæssigt lave temperaturer. De flade bælge, som bliver 26-28 cm lange er trådfrie. Bønner må ikke spises rå. Sorten er resistent overfor Phaseolus Virus 1. Solrig placering i dyb, humusrig jord. Vandes regelmæssigt under blomstringsperioden, tåler dog ikke stående vand. Som beskyttelse mod angreb fra bønnefluen og køligt, vådt vejr kan det betale sig i starten af april at forkultivere i potter. Kan derefter plantes udendørs fra maj måned.
Vis produktside for: Bønne, Stang-, Neckargold
Bønne, Stang-, NeckargoldPris inkl. moms:
DKK 15,95
Middeltidlig, meget værdsat. Udbytterig. Får sarte, kødfulde, gule bønner, som bliver ca. 25 cm lange. Fortræffelig til bønnesalt og velegnet til nedfrysning. Bønner må ikke spises rå. Placeres solrigt i en dyb, humusrig jord.
Vis produktside for: Bønne, Stang-, Rakker
Bønne, Stang-, RakkerPris inkl. moms:
DKK 34,95
Tidlig sort. Bælgene hænger i bundter, som gør dem nemme at høste. De er runde, 11-12 cm lange, trådfrie og har en dejlig mild smag. Må ikke spises rå. Bladenes vækst er ikke alt for tæt, hvilket gør dyrkning i drivhus nemmere. Egnet til dyrkning både i drivhus og på friland.  Solrig placering i dyb, humusrig jord. Vandes regelmæssigt under blomstringsperioden, tåler dog ikke stående vand. Som beskyttelse mod angreb fra bønnefluen og køligt, vådt vejr kan det betale sig i starten af april at forkultivere i potter. Kan derefter plantes udendørs fra maj måned.
Vis produktside for: Bønne, Valsk-, Dreifach Weisse
Bønne, Valsk-, Dreifach WeissePris inkl. moms:
DKK 15,95
Valskbønne. Velsmagende, hvide bønner. Kendetegnet ved valskbønnen er, at man ikke anvender bælgene, men derimod kernerne. En knap så kraftigt voksende valskbønne med fine, ensartede, velsmagende, hvide bønner, som forbliver hvide efter kogning. Velegnet som tørrede bønner, men også til nedfrysning. Valskbønnen har mange anvendelsesmuligheder som grøntsag, læplante og grøngødningsplante (kvælstoffikserende). Placeres solrigt i mellem til tung, nærings- og humusrig jord.
Vis produktside for: Bønne, Valsk-, Hangdown Grünkernig
Bønne, Valsk-, Hangdown GrünkernigPris inkl. moms:
DKK 15,95
Valskbønne. Kendetegnet ved valskbønnen er, at man ikke anvender bælgene, men derimod kernerne. Middeltidlig sort. Får grønne bønner. Anvendes overvejende som frisk og dyrkes for de spæde, umodne frøs skyld, som i modsætning til andre bønner kan spises rå i salater. Anvendes også let kogte i gryderetter og stuvninger. Valskbønnen har mange anvendelsesmuligheder som grøntsag, læplante og grøngødningsplante (kvælstoffikserende). Placeres solrigt i mellem til tung, nærings- og humusrig jord.
Vis produktside for: Chili, De Cayenne
Chili, De CayennePris inkl. moms:
DKK 9,95
Etårig, meget stærk. Lækker, vitaminrig grøntsag. Robust og udbytterig sort med meget stærke frugter. Bør ikke koges, men anvendes frisk for at bevare vitaminerne. Bør dyrkes i drivhus eller beskyttet under folietunnel, eftersom planten er meget varmekrævende. Dyrkes i en næringsrig jord, som holdes jævnt fugtig. Det er vigtigt hele tiden at løsne jorden. Solrig placering, varmt og beskyttet for vinden. Kræver en humusrig, porøs og varm jord. Tåler ikke stående vand.
Side: Antal: »»
Skriv til os
Jebjerg Plantehandel - Vestergade 43, 7870 Roslev - Telefon: 97 57 42 17 - E-mail: info@jebjerg-plantehandel.dk
Dankort eDankort Visa MasterCard Maestro JCB